Lease

Onderhoud Leaseauto

De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de onafhankelijke specialist. Die biedt immers alle dienstverlening onder één dak. Ook bij Bosch Car Service Hoevens in Almere bent u van harte welkom. Niet voor niets zijn we de eerste premium partner van LeasePlan.

Samenwerking met diverse leasemaatschappijen

Bosch Car Service werkt samen met een groot aantal leasemaatschappijen. LeasePlan heeft ons aangewezen als eerste premium partner, maar ook voor andere maatschappijen zijn we een ideale partner. Met ons netwerk van meer dan 375 autobedrijven zitten we altijd bij u in de buurt, bij u thuis of vlak bij uw werk. U kunt bij Autobedrijf Hoevens altijd rekenen op onze meermaals bekroonde servicekwaliteit.

Haal- en brengservice

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen én brengen wij uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar een plaats en tijd door te geven die bij uw planning past. Wij zorgen ervoor dat u uw auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt.