Remmenservice

Uit 128 beoordelingen scoorden we gemiddeld 4,9 uit 5 sterren

97% van onze klanten beveelt Bosch Car Service Hoevens aan!

Remschijven en Koelvloeistof

Remmen: het is misschien wel het belangrijkste wat een auto moet kunnen, voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren. Gelukkig is Bosch Car Service een specialist in remmen, ook omdat Bosch een van de belangrijkste leveranciers van remsystemen is.

Bosch en uw remmen

Bij Bosch is de ontwikkeling van remsystemen altijd een speerpunt geweest. Bosch biedt autofabrikanten een compleet remmenprogramma: van losse componenten tot complete remsystemen, bestaande uit mechanische, hydraulische en elektronische deelsystemen. Daardoor kan Bosch alle onderdelen van een remsysteem perfect op elkaar afstemmen.

Alle kennis in huis

U kunt ervan uitgaan dat de remmen van uw auto voor een groot gedeelte uit Bosch-onderdelen bestaan. De kennis over deze remsystemen geeft Bosch rechtstreeks door aan Bosch Car Service. Dichter bij de bron kunt u dus niet zitten. Is uw auto toe aan nieuwe remblokken, -klauwen of -schijven? Met de onderdelen van Bosch kunt u weer veilig op weg. Bij elke onderhoudsbeurt controleert uw autobedrijf vanzelfsprekend ook de remvloeistof.