Reviews

Jaarlijkse APK

Voor de jaarlijkse APK uiteraard weer naar Hoevens geweest. Geen zorgen en weinig kosten, nog altijd een aanrader!

apk en kleine beurt

Zo als altijd een prima dienstverlening en als er zaken te melden zijn die buiten de servicebeurt vallen, dan wordt er gebeld en vindt overleg plaats

Uitstekend

Uitstekende garage. Kom hier al jaren. Ze zijn kundig en flexibel. Even langs voor een lampje of ander klein probleem, dat is service en kost je vaak niets. Geen over de top prijzen. Weliswaar bieden ze geen vervangende auto tijdens reparaties, maar mijn garagekosten zijn aanzienlijk gedaald sinds ik hier klant ben.

Ik ben tevreden over de gang van zaken

Netjes uitgevoerd en afgeleverd

Prettige garage

Klantgericht, duidelijkheid vooraf, goede communicatie tijdens reparatie en snelle service

Snelle service

We komen inmiddels al jaren bij Hoevens. Vanwege de goede en snelle service en duidelijke communicatie blijven we terugkomen. Er zal nooit iets gedaan worden zonder overleg en ze adviseren ook om bepaalde reparaties die niet per se direct noodzakelijk zijn niet te doen.

apk

De apk stond weer voor de deur. Bij garage Hoevens kun je daar snel voor terecht. Ze geven goede service en adviezen. Zo werd op uitleg gegeven omtrent een aantal zaken, die aangepast moesten worden.

Professionele en goede garage

Wij laten onze auto's hier sinds een jaar of 3 onderhouden en kan alleen maar positief zijn. Ondanks dat we niet meer in Almere wonen gaan we nog steeds naar Hoevens voor onderhoud. Altijd keurig vooraf een prijs opgaaf voor bijkomende zaken. Niet moeilijk doen als je een keer een afspraak vergeet en voor mijn gevoel ook eerlijke prijzen. Natuurlijk ook goede uitvoering van de werkzaamheden.

Fijne garage,eerlijk en behulpzaam

Ik laat al jaren mijn auto hier onderhouden.Onderhoud gebeurt goed en men denkt mee met oplossingen.Ik voel me altijd weer serieus genomen en men is zeker niet bezig iemand een poot uit te draaien,wat mijn ervaring bij andere garages helaas wel het geval is. Ik ga verhuizen uit Almere,maar heb al aangegeven zelfs dan,nog steeds het onderhoud hier te laten uitvoeren,daar ik alleen maar respect kan hebben voor iemand, die in een zakelijke wereld evengoed een eerlijke boterham wil verdienen. Ik adviseer in mijn vrienden en kennissenkring altijd garage Hoevens,een adres waar ook als de rekening wat tegenvalt,je weet dat je niet belazerd word.

Topgarage

Zo lang ik auto rijd heb ik het onderhoud geregeld bij Autobedrijf Hoevens. Het is een fijn merkonafhankelijk autobedrijf. Vooraf maak je duidelijke afspraken over het te verrichten werk en bij afwijking wordt altijd eerst contact opgenomen. Ik ben nooit achteraf verrast met extra werkzaamheden of kosten. Mijn auto's worden na onderhoud altijd netjes teruggeven, geen troep of vuil in de auto. Ik ben zeer tevreden en verwacht nog jaren klant te zijn!

Fijne garage

Ook dit jaar weer de apk met grote beurt laten uitvoeren. Het was even spannend aangezien dit met onze "nieuwe" low-budged auto de eerste keer was. Resultaat, een paar extra onvoorziene reparaties extra helaas. Maar netjes volgens prijsopgave opgelost en we kunnen weer een jaartje doorkarren.

een goede garage, waar wij al jaren komen

de garage houdt zich netjes aan alle afspraken en belt als ze onverwachte dingen tegenkomen. De vooraf genoemde prijs klopt eigenlijk altijd, dus wij komen nooit voor verrassingen te staan.

Zeer goede garage

Ik kom hier al vanaf 1992. De reparaties zijn altijd goed uitgevoerd. Voor onverwachte reparaties wordt altijd vooraf overlegd. Dus geen onverwachte kosten. Ook voor pechgevallen wordt getracht dit zo snel mogelijk op te lossen. De entree is netjes onderhouden. Dit geldt ook voor de garage en het buitenterrein. Ik blijf hier terugkomen.

Tevreden klant

Het bedrijf is altijd heel correct in aanname en verwerking van de opdracht. Je komt niet voor verrassingen te staan.

Goede 1e ervaring

Kleinschalige garage waar men weet waarover men het heeft. Prettig geholpen voor een normale prijs. Ze hebben net even wat verder gezocht bij een probleem in de motor (al is het nog niet helemaal weg..) Jammer dat ze geen onderhoud doen aan mijn lpg installatie. Moet ik voor een nieuw filtertje toch nog apart naar de lpg inbouwer. Dat geeft toch 1 sterretje minder.

APK en onderhoud

Ik kom al jaren bij Autobedrijf Hoevens zowel voor onderhoud als de APK. Wordt altijd goed geholpen ook als ik voor een kleinigheid langs kom. Wordt dan meteen geholpen. Zijn altijd vriendelijk en ik krijg goede uitleg over de werkzaamheden.

Degelijke, vriendelijke en betrouwbare garage!

Pas overgestapt en Hoevens levert prima kwaliteit! Bij eerste bezoek, laat de monteur zien wat er mis is en legt dit eenvoudig uit. Bij volgend bezoek de grote beurt en APK en word ik gebeld over de mogelijkheden van reparaties. Er wordt goed en effectief meegedacht. Na duidelijke uitleg over gedane werkzaamheden bleek de auto ook mooi en schoon van binnen afgeleverd! Super service !!

Betrouwbare no-nonsense garage!

Via website carsom.nl (helaas niet meer in de lucht) ben ik bij Hoevens terecht gekomen. Niet de allergoedkoopste, maar wel met de beste beoordelingen. Intussen ben ik een paar flinke reparaties verder doordat ik redelijk wat kilometers maak, maar elke keer wordt een goede inschatting gemaakt van de werkzaamheden en kosten. Altijd vooraf overleg over reparaties na een eerste controle van de auto. Ook kleine reparaties worden goed uitgevoerd zonder onnodige kosten. Altijd klantvriendelijk met duidelijke toelichtingen. Kortom: een aanrader!

Eerlijk, meedenkend en klantvriendelijk!

O.b.v. de reviews op de ANWB site ben ik naar deze garage gegaan voor een grote beurt inclusief APK voor mijn oude autootje met achterstallig onderhoud. En dat is me prima bevallen. Ik werd bij het maken van de afspraak aan de telefoon al heel vriendelijk te woord gestaan en toen ik de auto bracht wist men ook precies wat er aan de telefoon afgesproken was. Duidelijke communicatie, betrouwbaar en heel vriendelijk. De medewerker(s) dachten ook goed mee en ik ben keurig gebeld over de kosten voor de eventueel uit te voeren werkzaamheden, waarbij ik rustig de tijd kreeg om dit even met mijn man te bespreken voordat ik een beslissing hierover nam. Ook de factuur is duidelijk gespecificeerd. Ik ga zeker terug naar deze garage voor de volgende onderhoudsbeurt \/ APK.

Ook voor je camper een vertrouwd adres

Al heel lang is onze personenauto in onderhoud bij Hoevens en dit naar volle tevredenheid. Toen wij een camper kochten gingen wij vanzelfsprekend voor het onderhoud naar Hoevens. Elk jaar wordt de camper nagekeken en kwetsbare onderdelen gecontroleerd en schoongemaakt. Speciale aandacht wordt gegeven aan de remmen zodat wij weer veilig met een beladen camper door de bergen kunnen rijden. De onderhoudsbeurten worden in overleg, afhankelijk van de gereden km's, gezamenlijk afgestemd.

Betrouwbaar en meedenkend met de klant

Al meer dan 10 jaar klant met twee auto's , voorheen slechte ervaringen opgedaan bij dealergarages eb geen vertrouwen meerij garages. Bij hoevens is dat vertrouwen helemaal terug gekomen, altijd wordt gezocht naar de beste oplossing in overleg met de klant. Bij onverwachte reparatiekosten wordt je altijd tevoren gebeld voor overleg. Blijf hier altijd terugkomen en raad dit bedrijf aan iedereen aan.

Betrouwbare, snelle en kwalitatief goede garage

Het eerste garage bedrijf waarbij ik het gevoel heb dat ze eerlijk en transpirant zijn. Leveren kwaliteit (Bosch) en doen dat snel. Je kan snel terrecht en zijn vaak eerder klaar dan verwacht. Denken mee op een practische manier! Altijd. En vragen bij ALLES toestemming zodat je niet tegen onverwachtte kosten aanloopt, heel transpirant. Alles staat op de bon. Leggen ook alles uit wat ze doen en waarom. Nooit te beroerd voor advies. En dat tegen een lagere prijs dan bij andere garages. Zeker de beste garage in Almere en omstreken!

Prima overstap

Voordat mijn verhuizing naar Almere al goede ervaringen met Bosch Car Service in een andere stad. Dus nu mijn auto weer in onderhoud gegeven bij een bedrijf dat daarbij is aangesloten. En gelukkig weer even tevreden. Tijdens de onderhoudsbeurt keurig gebeld als er meer vervangen moest worden dan de standaard verrichtingen. En mijn auto was na afloop keurig van binnen gezogen.

Weer goed, prettig en snel geholpen

Dit is een no nonsense garage: er wordt vooraf goed meegedacht, geen overbodige franje en je wordt goed, snel en prettig geholpen. Zelfs een keertje voor een kleinigheid voor niets tussendoor geholpen, dat gaat niet overal zo. En na afloop krijg je soms nog een tip mee. Top!

De 2e reparatie in twee weken

Je komt natuurlijk niet graag voor een reparatie bij de garage, maar gelukkig heeft Hoevens de reparatie aan de veer en veerpootlager snel kunnen herstellen

Snelle service!

Snelle service voor nieuwe voorbanden! Ik kon de volgende dag direct om 09:00 uur komen en na kort wachten was alles geregeld voor een nette prijs, een aanrader!

prima keuze

Op basis van reviews gezocht naar een nieuwe garage voor onderhoud en APK keuring. Hoevens kwam er als beste uit in Almere en daarom besloten het eens uit te proberen middels een apk keuring. Het bleek een schot in de roos. Prima geholpen en toen ook maar voorbanden laten vernieuwen en de Airco laten afpersen en bijvullen. Kreeg ook nog een gratis leenauto omdat het de 1e keer was en een lekker bakje koffie. Kortom een prima keuze en Hoevens heeft er wat mij betreft weer een nieuwe klant bij.

Duidelijk en vriendelijk.

Via-via bij Hoevens terecht gekomen. Communicatie is duidelijk, medewerkers zijn vriendelijk - zelf een vorm van ochtend humeur om 8 uur 's ochtends is niet te ontdekken bij hen. Afspraak is afspraak. Onvoorziene kosten? Dan wordt eerst van te voren gebeld over eventuele beslissingen. Top!

Geweldig!

Via mijn zoon zo'n 10 jaar terug bij deze garage gekomen en ik wil er nog steeds niet weg!

Altijd weer gelukkig!

Kom vanaf zijn begin bij hem over de vloer. Meerdere auto's in onderhoud gehad. Altijd tevreden met het resultaat en nooit verrast met torenhoge rekeningen, in tegendeel, de prijs valt altijd mee. Daarnaast is men vriendelijk, duidelijk en werkt men erg netjes. Eigenlijk alleen maar pluspunten, en dat onderscheidt Hoevens van een hoop andere garages.

Eerlijk en klantvriendelijk.

De problemen aan onze auto zijn in no time opgelost. Omdat wij bij een andere garage niet tot de kern van het probleem konden komen, en de auto na vele (dure) reparaties nog steeds tegen hetzelfde probleem aan liepen, zijn wij op zoek gegaan naar een andere garage en vonden deze. Gezien wijdoor eerdere ervaringen bij onze oude garage wat sceptisch waren, hebben deze mensen de moeite gedaan om ons te laten zien waar nu het defect zat, door foto's voor ons te maken, en de oude onderdelen te bewaren en ons daarmee uit te leggen waar de storing zat. Wij zijn zeer aangenaam verrast door de vriendelijkheid, service en vakkennis van deze garage.

Zeer Klantvriendelijk

Ik kom al jaren bij Hoevens in Almere en ben zeer tevreden. Wordt altijd vooraf besproken wat er gaat gebeuren. Ze bellen zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Altijd zeer vriendelijk en correct.

Uiterst tevreden

Vandaag weer een (grote) beurt uit laten voeren door deze garage. Uiterst vriendelijk personeel en zeer betrouwbaar. Precies wat je zoekt (in deze tijd). Blij met deze garage. Ga zo door!!

APK en grote beurt

Prettig bedrijf, duidelijke communicatie en redelijke prijs. Kortom een aanrader

Perfect, al 15 jaar vaste klant

Dit is een familiebedrijf uit het boekje! Ik ben al 15 jaar vaste klant, rij ca 50.000km per jaar en heb daarom een goede, betrouwbare en prijsgunstige garage nodig. Ik ben zeer tevreden en blijf hier nog jaren trouwe klant.

Prima garage

Ik ervaar deze garage als betrouwbaar. Er worden je geen onnodige reparaties aangesmeerd. Vorig jaar dacht ik dat mijn auto een grote beurt moest en gaven ze zelf aan dat dat niet nodig was. Ik word altijd vriendelijk geholpen en eerst gebeld met de te verwachte kosten en de vraag of ik daarmee akkoord ga. Een keer lekte er olie uit de auto na een kleine beurt. Eerlijk werd bekend dat men vergeten was een dopje terug te plaatsen. Keurig afgehandeld.

Banden wisselen zonder gedoe

De achterbanden van mijn auto bij Garage Hoevens laten vervangen. Alles volgens afspraak en in overeenstemming met de vooraf telefonisch opgegeven kosten. Ik werd bij aankomst direct geholpen. Voor aanvang van de werkzaamheden worden de velgen geïnspecteerd op bestaande schades, zodat het zowel voor mij als voor de garage duidelijk is wat de conditie van de velgen zal zijn na de bandenwissel. Voorkomt potentieel een hoop gezeur achteraf. Voor aflevering rijdt de monteur nog een proefrondje om zeker te stellen dat de wielen goed gemonteerd en gebalanceerd zijn. Geen gedoe en binnen 30 minuten klaar. En nog een kopje koffie ook! Ik ben tevreden.

onverwacht snel en goed weer op weg

na gestrand te zijn in oostenrijk, kapotte dynamo, werd auto door anwb naar Hoevens gebracht. Deze kwam op dinsdagochtend aan. Hoevens nam direct contact met ons op, bestelde een dynamo en 's middags om 14.30 uur stond hij rijklaar en konden wij weer rijden.Dat alles binnen 1 dag. Dit was bij de dealer nooit gelukt. Daar moest altijd alles besteld worden en dat duurde zeker een dag. Wij zijn nog maar net overgestapt naar Hoevens maar hebben hier zeker geen spijt van. Fantastisch wat een snelle en goede service. Wij zijn zeer tevreden

Een fijne garage

Autobedrijf Hoevens is een fijne garage waar wij inmiddels met onze 3de auto voor onderhoud komen. Transparantie, betrouwbaar en service staan hoog in het vaandel, Hoevens stelt nooit teleur. Een aanrader!

Top garage met vriendelijke mensen

Onze Ford Fiesta ruim een jaar geleden bij deze garage gekocht. Na de kerst schade, keurig geholpen. Garage heeft alles super geregeld en de auto gisteren opgehaald. Is weer als nieuw en keurig afgeleverd. ­čĹŹ

Betrouwbare en klantvriendelijke garage

Eerste (en hopelijk ook de laatste garage) sinds we 18 jaar geleden naar Almere verhuisden. Ben altijd wat achterdochtig geweest over garages na ervaringen uit het verleden maar dat is bij Hoevens verdwenen. Ook vooraf duidelijkheid over de reparatiekosten. Gewoon een goed bedrijf

Vertrouwen

Als ik denk aan mijn auto garage is 'vertrouwen' het eerst woord dat bij mij naar boven komt. Ik heb jarenlang gewerkt in deze branche als vertegenwoordiger in aftermarket onderdelen voor o.a. automobielen en kleine vrachtwagens. Veel grote en ook veel kleine garage bedrijven van binnen gezien. Sommige keurig, sommige waarbij je afvraagt of ze hun vak wel kennen. Ik kom nu al sinds 8 jaar bij Garagebedrijf Hoevens, breng altijd mijn Mitsubishi Grandis en Ford Fusion van mijn vrouw voor onderhoud en APK. Ik noem het woord vertrouwen omdat ik in het verleden bij concurrerende garages mij wel eens afvroeg of de reparatie en onderhoud wel echt nodig was. Dit vertrouwen had ik vaker niet dan wel en gaf een onbehagelijk gevoel. Vanaf het moment dat ik in dit kleine familie bedrijf binnen stapte kwamen zij vriendelijk en professioneel over. Reparaties worden altijd goede gecommuniceerd en toegelicht. Bij Autobedrijf Hoevens heb ik het vertrouwen dat mijn auto in goede handen is en de eventuele reparatie's niet alleen nodig zijn, maar ook vakkundig wordt uitgevoerd. Echt een aanrader voor Almere en omstreken!

Al 25 jaar klant!!!!

Een hele prettige betrouwbare garage . Personeel is erg vriendelijk en ik krijg een prima service . Dit garagebedrijf denkt met je mee ( ook qua kosten !! ) Ik ben al 25 jaar klant en hoop dit in de toekomst nog lang te blijven . Ga zo door jongens !!

Top garage!

Vandaag bij Hoevens geweest voor een kleine beurt. Altijd duidelijkheid vooraf over de reparatie en de kosten. Zeer tevreden over deze garage. Aanrader!

Altijd weer tevreden

Deze keer dacht ik te maken te hebben met olielekkage. Mijn Z3 liet al duidelijk sporen van lekkage achter als ik even gereden had. Heb mijn auto achter gelaten en werd al snel gebeld, het was de waterpomp die lek was. Duidelijke kostenopgaaf gekregen, en auto netjes op afgesproken tijdstip gemaakt. Geheel tevreden. Op deze garage kan je bouwen, men is vriendelijk en duidelijk en men verstaat hun vak! Nooit verrassingen.

Goede betrouwbare garage met goede kwaliteit\/prijsverhouding

Dit is een zeer betrouwbaar autobedrijf die de werkzaamheden goed uitvoerd tegen een goede kwaliteit\/prijsverhouding. Doen geen overbodige dingen en bellen als er bijzonderheden zijn. Ik heb hier al meerdere zeer positieve ervaringen gehad. Pas een kleine beurt laten uitvoeren en dit is naar alle tevredenheid uitgevoerd. Kortom een nog goed autobedrijf die zijn klanten niet oplicht. Voor mensen in Almere en omgeving beveel ik deze garage zeker aan.

Prima garage

Grote beurt laten uitvoeren. Ik kom hier al twinig jaar met verschillende auto's. Zeer tevreden. Nu ook een afspraak gemaakt voor het herstellen van schade.

Aanrader

Vandaag grote beurt laten uitvoeren bij recent aangeschafte auto. Aangeven dat auto van auto baas was geweest en dat deze geen benul had wat de er de afgelopen tijd aan de auto was gedaan. Afgesproken dat ze auto even na zouden lopen.Werd netjes gebeld dat de ruitenwisserbladen niet meer goed zijn en dat remvloeistof wel eens vervangen mocht worden.en of ze deze mochten vervangen. Vooraf opgaaf van kosten en dit klopte met de rekening. Goede service. Ik kom zeker terug bij deze garage om de distributieriem en multieriem te laten vervangen voor de winter.

Top Garage!

Vandaag voor de derde keer terug bij garage Hoevens en wederom ben ik weer zeer tevreden over de service en reparatie van mijn auto. Vriendelijk personeel en reparatie weer naar behoren uitgevoerd! Auto is weer gekeurd en groot onderhoud gehad dus kan er weer een jaartje tegen maar de volgende keer kom ik zeker weer terug.

Hoge onverwachte kosten

De auto naar Hoevens gebracht voor het vervangen van de achterklep. De klep zelf kostte mij 125,- en het vervangen door Hoevens het dubbele. Tegenvallende kosten waarbij dus 3 uur is besteed aan het vervangen en dan een hoog tarief rekenen (65 p.u). Erg jammer dat ik dit dus pas achteraf te horen kreeg en m'n vader de auto al had opgehaald en betaald. Had hier graag willen terugkomen, maar ja...

Top garage

Vandaag distributieriem laten vervangen. Waterpomp hoefde niet vervangen te worden omdat deze er nog goed uitag en het zonde is om een goede waterpomp te vervangen. Werd netjes gebeld dat de ruitenwisserbladen niet meer goed zijn en of ze deze mochten vervangen. Alles keurig vooraf besproken en geen onzin reparaties uitgevoerd wat ik hiervoor helaas wel heb meegemaakt. Bij het halen van de auto was hij zelfs gestofzuigd. Super goede service. Ik kom zeker terug bij deze garage en zal hem ook aanraden bij anderen.

Uw Tevredenheid is onze Afspraak

Auto naar garage Hoevens gebracht omdat de distributieriem vervangen moet worden. De monteur kijkt ernaar en verontschuldigt zich dat hij dit niet bij de kleine beurt heeft gezien. Afgesproken dat de riem wordt vervangen en de waterpomp (die eraan vastzit) alleen als dat echt nodig is. Bij het ophalen van de auto wordt gemeld dat inderdaad ook de waterpomp vervangen is. De eerder gemelde kosten blijken echter dik ÔéČ 100 lager uit te vallen. Het vervangen ging sneller dan gedacht en dus is de reparatie\/vervanging goedkoper. Daarom gaan wij naar garage Hoevens: zij komen afspraken na en geven keurig aan wanneer iets sneller is gegaan of goedkoper is aangeschaft waardoor de vooraf vermelde nota lager uitvalt. Bij garage Hoevens is de afspraak: een tevreden klant is onze klant.

Betrouwbare garage

Onlangs mijn auto gebracht voor, ik dacht, een grote beurt. Werd kort daarna gebeld met de mededeling dat de auto niet een grote maar een kleine beurt moest hebben. Dit vind ik erg attent en eerlijk. Dit bevestigt het vertrouwen, dat ons gezin met meerdere auto's al enkele jaren in deze garage heeft.

Vriendelijk, deskundig, betrouwbaar: een aanrader

Personeel is zeer vriendelijk en deskundig. Je wordt altijd gebeld als er iets aan de hand is. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Vragen worden goed beantwoord. Ik kan deze garage aan iedereen aanraden.

Deskundig, vriendelijk, snel, klantgericht en betrouwbaar

Enkele jaren kom ik hier alweer voor de periodieke beurten en APK. Vriendelijke en deskundige vakmensen die goed met je meedenken en altijd klaar staan. Reparaties worden snel en kwalitatief uitstekend uitgevoerd. Zeer betrouwbare garage !

Al jaren vertrouwde kwaliteit

Nette en correcte afhandeling van onderhoud van onze auto. Doen wat nodig is tegen een prima prijs. Worden altijd netjes geholpen, geven prijsopgave voor de reparatie en houden zich daar ook aan.

Afspraak en reparatie

Ong. 4a5 jaar geleden via een kennis bij deze garage gekomen en ik heb daar geen spijt van. Werkplaats tarief is zeer redelijk en in de meeste gevallen zijn de kosten van rep. bekend. Zeer vriendelijke eigenaar en personeel.Ik wordt altijd gebelt als er extra kosten zijn of als de reparatie langer duurt. Vorig jaar vroeg ik of ik even gebruik mocht maken van de brug om een onderdeel van het camper gedeelte te bekijken. Geen probleem de brug werd vrij gemaakt en ik heb er ong. Een kwartier gebruikt van mogen maken, waarbij de baas zelf nog even meegekeken heeft om het nummer van het onderdeel te noteren zodat ik dit bij een ander gespecialiseerd bedrijf kon laten maken.

Uitlaat vervangen

Op de dag van vertrek naar de vakantiebestemming brak de uitlaat af. Meteen gebeld met Hoevens. De uitlaat was niet voorradig maar ik kon meteen langkomen om te zien of een noodreparatie mogelijk was. Dit bleek het geval zodat we toch nog op weg konden. Voor de reparatie rekende Hoevens niets! Grote klasse. Na de vakantie is de uitlaat vakkundig door Hoevens vervangen voor een redelijke prijs.

Super garage!

Sinds 2 jaar kom ik hier, nadat ik overgestapt was van mijn dealer. Super ervaring met tot nu toe een kleine beurt, grote beurt en APK. Wordt vriendelijk geholpen, goed werk verricht en dat alles voor een goede prijs.

Zeer goede garage

Ik kom al 25 jaar bij deze garage. Diverse auto's daar in onderhoud gehad. Alle benodigde reparaties zijn altijd goed uitgevoerd. Vooraf altijd een prijsopgave. Eenmaal is mijn auto met een behoorlijk mankement voor de deur van de garage door de ANWB neergezet. 2 Dagen later stond hij weer klaar. Ook mijn huidige auto, Dacia Logan, is weer bij deze garage in onderhoud. Gewoon een uitstekende garage zonder poespas.

Prima Garage, al jaren vaste klant

Kom al jaren bij Hoevens voor de APK en een onderhoudsbeurt. Wordt altijd in goed overleg geregeld wat er gedaan moet worden, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Personeel is zeer vriendelijk en service gericht, belt altijd op als er iets gedaan moet worden. Prijzen zijn goed. wordt duidelijk uitgelegd wat er is gedaan. Ik verwijs altijd mensen naar deze garage.

De garage die je wilt.

Jaren geleden werd ons deze garage aangeraden als betrouwbaar, waar voor je geld, maakt geen onnodige kosten. Dit is het type garage wat je wilt hebben vooral na de nodige minder goede ervaringen. Inmiddels is elk autorijdend lid van ons gezin (vier personen) klant bij dit vriendelijke, eerlijke en redelijk geprijsde autobedrijf en we kunnen het van harte aanbevelen.

Hoevens doet wat het belooft

Al enige jaren brengen wij onze auto naar Autobedrijf Hoevens voor apk-keuring en reparaties. Bij het maken van een afspraak wordt vooral uitgegaan van wanneer het de klant schikt. Bij een keuring wordt keurig gebeld wanneer er iets is aangetroffen wat een reparatie vereist. Er volgt een nauwkeurige prijsopgave van de kosten. Sowieso is er goed overleg met de klant over mogelijkheden en heeft Hoevens goede suggesties m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden. De facturen zijn uitgebreid en inzichtelijk. De best smerige matten in onze auto waren na een dagje Hoevens netjes gereinigd!

APK en kleine beurt

Vriendelijke mensen. Je wordt netjes opgebeld wanneer een extra reparatie moet worden uitgevoerd en wanneer de auto klaar is. Bij ophalen een duidelijke uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden en een duidelijk antwoord op vragen. Inzichtelijke factuur en redelijke kosten.

Top Service

Ik kom er al vele jaren en altijd goed en vriendelijk geholpen. ook als je zonder afspraak langs komt nemen ze de tijd om het probleem aan je auto op te lossen. prijs opgave kun je vooraf krijgen en als er onvoorziene gebreken zijn wordt er eerst gebeld alvorens ze het maken als de klant hier mee in stemt. Ze weten wie je bent en dat is prettig. Van mij mogen ze nog vele jaren op deze manier door blijven gaan.

Zeer tevreden

Flexibel, servicegericht

prima!!

Ik ben net een jaar klant van garage Hoevens en ben zeer tevreden; ze zijn klantvriendelijk, maken duidelijke afspraken en de prijzen zijn goed in verhouding met andere bedrijven.

Eerlijkheid en duidelijkheid

We kunnen er weer een jaartje tegen aan met de 14 jaar oude Peug, kleine beurt en nieuwe apk met als enige punt een lampje van de kenteken verlichting. Als tip meegekregen dat de bandjes wat minder worden (even in de gaten houden) en de distributieriem eraan komt. Eerlijk en duidelijk dus.

Keurig opgelost

Kwam in verband met dweilgedrag van de auto bij Hoevens terecht. Na bij meerdere garages vervelende ervaringen gehad te hebben (zelfs bij de dealer), is dit een adres waar ik met vertrouwen mijn auto de volgende keer weer achterlaat voor reparatie en onderhoud. Nadat ik afgerekend had stapte ik in de auto en ontdekte dat de auto zelfs nog even gestofzuigd was. Super attent!

perfecte snelle service

Meer dan klantgericht garage bedrijf welke je nu eens niet oplicht.Eerlijke betrouwbare service en vakkundige medewerkers zorgen voor een Prima goed onderhoud van mijn auto.Alle werkzaamheden worden in goed overleg uitgevoerd. Nutteloze reparaties staan niet in het woordenboek van deze garage.Ik ga alleen nog naar Hoeven. Waar het personeel nog jou naam weet als klant. Complimenten!

Nette garage

Vriendelijk personeel , nakomen van prijs afspraken , auto op tijd klaar , word netjes teruggebeld.

Goede service

Bij het bellen voor het maken van een afspraak konden we snel terecht voor de keuring en grote onderhoudsbeurt van onze auto. Tussendoor werden we keurig gebeld bij een geconstateerd mankement en werd er met ons overlegd wat te doen. Bij het ophalen van de auto was er een probleem met de betaling en dat hebben ze keurig behandeld. Ik ben zeer tevreden over de service en de auto is weer prima in orde!

Oplossen storing

Vrijdag gebeld met de garage i.v.m. storingen die aangegeven werden en maandagochtend kon ik al terecht voor een eerste diagnose. Die maandag werd het duidelijk dat de reparatie meer tijd in beslag ging nemen. Diezelfde week werd de reparatie opgelost en rijd ik weer storingsvrij. Over de snelheid en de wijze van reparatie ben ik zeer tevreden. De monteurs zijn vriendelijk alleen kreeg ik niet het WOW gevoel. Bij de eerste diagnose heb ik 30 minuten gewacht wat ik op zich prima vind alleen zou het prettig zijn als er moeite gedaan wordt om deze tijd aangenaam te laten verlopen. Er werd niks te drinken aangeboden, was ook niet voorhanden om het zelf te pakken en ook de wachtplek is niet sfeervol voor zover dat bij een garage kan. Als hier meer aandacht aan besteed wordt zal de beleving een boost krijgen.

Tevreden na overstap

Tot voor kort ging ik altijd naar de dealer voor onderhoud. Nu overgestapt naar Hoevens na de positieve reviews hier. Nog geen spijt van gehad. Het scheelt geld en je krijgt er nog betere service voor terug. Voor de onderhoudsbeurt doen ze wat nodig is, niet wat standaard hoort. Zo werd bij de dealer altijd de ruitenwisvloeistof bijgevuld, en als hij vol was betaalde ik er toch voor (kreeg wel een mini flesje vloeistof "cadeau"). Heel fijn zo, want dan blijven de kosten beperkt.

Zorvuldig, bekwaam en klantvriendelijk

Prima garagebedrijf. Vakmanschap en klantvriendelijkheid gaan hand in hand. Ik om er weer graag terug.

Fijne garage

Elke keer wordt je netjes overal van op de hoogte gehouden en je kan altijd op korte termijn terecht! Super fijne en vriendelijke mensen!

Gewoon goed

Fijne mensen die met je meedenken waar het gaat om kosten en de uitvoer van duurdere reparaties. Familiebedrijf die je nooit zullen oplichten

Betrouwbare service

Een positieve ervaring. Goede communicatie vooraf, tijdens en na de onderhoudsbeurt. Snelle en goede service. Open en betrouwbaar advies, waarbij alleen de noodzakelijke, en geen onnodige, werkzaamheden worden uitgevoerd. Een garage waar je vertrouwen in kunt hebben.

Vertrouwd gevoel bij elk onderhoud\/reparatie

Wij komen al ca. 15 jaar over de vloer bij autobedrijf Hoevens. Voor die tijd bij merkdealer geweest altijd meer kwijt dan nu bij Hoevens. Al die tijd goede service en kwaliteit. Je krijgt altijd een eerlijk advies of je het nog moet laten repareren of niet. Sinds een aantal jaar worden we met dezelfde service geholpen door Hoevens junior. Ga zo door dan weet ik zeker dat mijn auto in goede handen is.

communicatie

communicatie heeft Hoevens hoog in het vaandel. Ik wordt altijd goed geholpen, van te voren maken ze duidelijk wat er gedaan moet worden en wat de kosten zijn. Helemaal top vind ik dat ik een tijd geleden kwam voor een grote beurt en het bedrijf aangaf dat de auto voor een kleine beurt moest komen. Hoeveel bedrijven geven de auto dan niet toch een grote beurt?

Eindelijk een betrouwbare garage

Na ervaringen elders weet ik hoe gemakkelijk een garage geld over jouw rug kan verdienen. Hoevens is eerlijk, deskundig en een echte vakgarage. Ik kom er al jaren en heb nog steeds het gevoel dat ik rustig kan vertrouwen op hun oordeel. Ze geven praktisch en degelijk advies en ook tussendoor kan je rustig langskomen om even laten kijken naar een kleine storing of vraag. Een storingslampje lampje brandt opeens, of een koplamp stuk? Er is altijd wel iemand die het even oplost, en de rekening komt wel bij de volgende beurt. En de kosten? Tja, een auto is nou eenmaal duur, maar sinds ik bij Hoevens klant ben is het wel veel goedkoper geworden.

Altijd goed!

Ik kom er al jaren, nu weer voor de jaarlijkse beurt en keuring. Deze auto is er al 8 jaar in onderhoud, daarvoor kwam ik er al met andere auto's. Altijd goede afspraken en die worden nagekomen. Een garage waar ik niet het gevoel heb te worden belazerd (zoals bij de diverse dealers). Echt een aanrader en dat heb ik ook meerdere keren gedaan.

Klantgericht betrouwbaar en vakkundig. Altijd goed geregeld!

Ik ben zowel met lease auto en prive auto bij veel Merk garages geweest voor onderhoud en reparaties. Vaak blijf je achter met het gevoel heb ik niet teveel betaald of is iets onnodig vervangen. Garage Hoevens in Almere is hierop echt een uitzondering. Zij denken met je mee en zoeken een passende oplossing die werkt en duurzaam is. Vooraf wordt je altijd goed geïnformeerd en zijn de kosten inzichtelijk. Ook wordt je altijd snel en vakkundig geholpen als je spontaan met "pech" komt langsrijden. Een aanrader voor iedereen die een goede vakkundige betrouwbare garage zoekt waar je echt op kan rekenen. Ook voor Saab rijders :-)

Al bijna 25 jaar een betrouwbaar adres

Niets voor niets ben ik al bijna 25 jaar klant bij autobedrijf Hoevens. ik weet altijd waar ik aan toe ben en kom nooit voor verrassingen te staan. Reparaties worden altijd na mijn toestemming uitgevoerd. Daarnaast is de kwaliteit van de de werkzaamheden voor mij eveneens van doorslaggevende betekenis om trouw te blijven aan dit autobedrijf. Verder word je altijd geholpen bij klein ongemak zoals een kapotte lamp, ruitenwisserblad etc. Ik kom zelf uit een Drents dorp waar gemoedelijkheid en klantvriendelijkheid voorop stonden. Dit heb ik ook 25 jaar geleden in Almere gevonden bij autobedrijf Hoevens. Een aanrader voor een ieder die hiernaar op zoek is!

Vakwerk

Ik ervaar Autobedrijf Hoevens B.V. als een zeer professionele garage met vakbekwame mensen. Duidelijkheid vooraf over de te verrichten werkzaamheden en je wordt als klant goed op de hoogte gesteld over de bevindingen en werkzaamheden van de monteur. Naar verhouding iets duurder dan andere garages, maar in verhouding tot de kwaliteit absoluut niet duur.

De garage voor het onderhoud van mijn auto

3 jaar geleden een garage gevonden, die begrijpt wat de klant wil, gewoon kwaliteit. Dure receptie etc zoals bij grote garage bedrijven is voor mij niet nodig. Wel duidelijkheid over wat er nodig is, geen onnodige vervanging van onderdelen, geen verrassingen achteraf. Ik heb absoluut het gevoel dat mijn auto bij Hoevens in goede handen is.

TOP garage!!

We hebben al veel ervaring met div. garages, maar eindelijk hebben we DE garage gevonden waar we echt HET goede gevoel hebben. Helder, duidelijk, vriendelijk en een hele goede service. In een woord, TOP!!

De beste in Almere

Dit is gewoon de beste garage van Almere. Wij komen hier met onze priv├ę auto's en onze leaseauto. Zeer vakkundig, klantvriendelijk en dat allemaal voor een zeer acceptabele prijs. Achteraf kom je ook nooit voor verassingen te staan.

Garage waar ik bij problemen met de auto graag kom

Rij nu al een groot aantal jaren in franse auto uit 2003, dus zeker niet de jongste. Gelukkig weinig problemen in al de jaren, echter als er een probleem is dan kun je bij Hoevens uitstekend terecht en wordt snel en vakkundig geholpen.

Super tevreden

Een paar dagen geleden ging de achterklep van mijn auto niet meer open. Wat ik ook probeerde, niets hielp. Op de dag dat ik naar Hoevens ging probeerde ik hem nog 1 keer en verrast, hij deed het weer. Toch maar even naar de garage om het na te laten kijken. (moest van mijn vrouw) Garage heeft alles na gekeken en ook niets kunnen vinden. Alles deed het gewoon. Toen ik wilde betalen (niemand werkt voor niets) vertelden ze mij dat het gratis (service) was omdat alles het gewoon deed. Perfect dus.

Vakkundig en Vertrouwd

Kom al een aantal jaren met verschillende auto's bij deze garage, wordt altijd zeer vakkundig geholpen. Er is overleg, er wordt meegedacht over kosten en je hebt na afloop niet het gevoel dat je teveel hebt betaald.

Super tevreden

Kom al jaren met inmiddels verschillende campers en voor die tijd met mijn personenauto bij garage Hoevens. Ben in al die jaren nog nooit teleurgesteld over de service en vakmanschap. Het contact verloopt altijd prima en er wordt altijd overlegd over de werkzaamheden en de kosten daarvan. Kortom heel tevreden en heb geen behoefte om een andere garage te zoeken.

super garage

Wij komen al jaren bij deze geweldige garage. Service is fantastisch, prijs kwaliteit top! Mensen super en altijd even vriendelijk en duidelijk. De garage zelf is altijd brandschoon iets wat wij heel belangrijk vinden! Wat voor auto wij ook hadden van een Ford Mondeo, Toyota, Fiat 500 en zelfs onze Honda S2000 altijd perfect onderhoud! Wij hebben het volste vertrouwen in deze garage!

Betrouwbaar Vakmanschap

Wij gaan al ruim 20 jaar naar Autobedrijf Hoevens, hij was toen net gestart. Dat beviel zo goed, dat we nooit meer weg gegaan zijn. Het is een vakman in hart en nieren, maakt niet uit met welke auto je er komt. En je betaalt nooit te veel. Kortom, DE VAKSPECIALIST als je het mij vraagt.

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Op aanraden van collega's voor Hoevens gekozen. Was goede aanrader. Service en reparaties worden uitstekend uitgevoerd. Bij vragen over eventuele problemen met je auto kan je altijd bij hen terecht en wordt er serieus naar gekeken. Wij zullen nog lang klant van Hoevens blijven.

Hoevens is gewoon goed en netjes

Deze mensen hebben mij ontzettend geholpen met mijn vorige auto inmiddels ben ik alweer een jaar of tien klant en het bevalt nog steeds prima. Je wordt netjes gebeld over wat de kosten gaan zijn en nog als klant behandeld dat is bij sommige garages nog wel eens anders. Kortom aanrader!

Betrouwbaar en professioneel

Wij komen al een behoorlijk aantal jaren bij deze garage. Inmiddels zijn we 6 auto's verder. Een ieder die er werkt is klantvriendelijk, behulpzaam en er wordt naar je geluisterd. Tussendoor kan ik altijd langskomen als er een lampje moet worden vervangen of als er iets anders aan de hand is met de auto. Dat vinden ze geen enkel probleem. Servicebeurten en reparaties worden uitstekend uitgevoerd. En als er zich bij een servicebeurt zaken aandienen die (binnenkort) aan vervanging toe zijn, dan wordt er gebeld en overlegd. En als er iets niet naar tevredenheid is hersteld, dan wordt er opnieuw naar gekeken. Over kosten wordt dan niet moeilijk gedaan. De klant staat centraal.

Top garage

Top garage staan altijd klaar als het nodig is een hele goede prijs kwaliteit verhouding . Wij komen hier al 24 jaar ook onze nieuw gekochte auto doen wij hier in de service. Mensen waar van je op aan kan.

Onderhoud

Prima garage. Werkzaamheden worden vooraf besproken en als er extra's nodig zijn dan wordt dat eerst doorgegeven. Auto keurig netjes aan het eind van de dag opgehaald, de matjes waren zelfs gezogen.

Klasse service

Wij zijn nu al jaren klant bij garage Hoevens en tot op de dag van vandaag zeer tevreden met de service en hulpvaardigheid van de de familie Hoevens. geen probleem is voor hun te groot of men komt met een oplossing. zeer goede prijs\/kwaliteit verhouding. en de terug koppeling als er iets met de auto is is ook super. Laatst moesten mijn banden van de auto worden vervangen en ik wilde perse een type and hebben die men niet had natuurlijk. direct zijn ze aan het bellen geslagen enjawel hoor...binnen een paar dagen was alles geregeld en zaten ze er alle vier onder!! Supeer gedaan firma Hoevens!! voorlopig zijn jullie ons nog niet kwijt!! mvgr Wim Mantel Almere

Vertrouwd en vriendelijk

Volgens mij ben ik ongeveer 10 jaar klant bij garage Hoevens, eerst met mijn Daewoo Lanos en nu met de Volkswagen Fox. Vanaf het begin voelde deze garage vertrouwd. Je wordt altijd zeer vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg m.b.t. reparaties en zeer vakkundig. Ik hoop nog vele jaren van hun prima services gebruik te kunnen maken!

Een vertrouwd adres, aanbevelenswaardig.

Mijn 85 jarige vader kwam hier al jaren tot tevredenheid, met zijn nu 19 jaar oude Subaru Vivio. 4 Jaar geleden van hem overgenomen en ook nu nog steeds klant bij Hoevens. Toevallig vandaag weer goedgekeurd, alleen een achterruitwisserblad!! en een kleine beurt. Natuurlijk nadat ze eerst gebeld hadden. Gewoon top. Ook met mijn Ford C-max ben ik klant bij Hoevens geweest. Ook hierover geen enkele klacht. Na mijn man's overlijden moest ik, nitwit, zelf met de auto naar de garage. Werd elke keer, vriendelijk, duidelijk en vakkundig geholpen. De onderdelen die werden vervangen hebben ze me laten zien. Ik ben een fan van Autobedrijf Hoevens in Almere Randstad.

Perfecte Deskundigheid

Garage Hoevens is een garage met deskundige personeel. Een garage waar eerlijkheid en goede service een betrouwbaar gevoel geven. Vooraf altijd duidelijke uitleg\/advies en prijsopgave. Een garage waar ik sinds 2005 kom. Garage Hoevens is een garage om bij te blijven. Deze garage kan ik iedereen aanraden!

Vakmanschap

Gedegen vakkennis. Vader en zoon bedrijf, zoals het hoort. Prijs\/prestatie zeer goed.

Top garage

Gewoon een garage met vakkundig personeel, waar je naast je reguliere onderhoud ook meteen kan langskomen voor dat rare rammeltje of piepje. Altijd duidelijk vooraf in de kosten van de reparatie of het onderhoud. Als iets nog niet hoeft vervangen te worden, dan wordt het ook niet vervangen. Gewoon vertrouwd. Ons nog nooit teleurgesteld in de bijna 8 jaar dat wij er al komen.

Deskundig en vertrouwd iets wat ze in jaren hebben opgebouwd.

Na slechte ervaringen met andere garages heb ik mijn auto voor een second opinium bij Garage Hoevens laten keuren. En sindsdien de goede service en afhandeling gebleven. Een klein familiebedrijfje die oprecht naar eerlijkheid handeld. Vooraf altijd duidelijke uitleg\/advies en prijsopgave. Indien iets nog niet vervangen hoeft te worden wordt dit duidelijk besproken dat het bij een volgende bezoek vervangen kan worden. Wanneer met pech je auto door de ANWB naar Hoevens gebracht wordt, wordt je altijd snel geholpen en binnen een paar dagen heb je je auto weer gerepareerd terug. Een zeer vriendelijke en vertrouwde service zeker wanneer je zelf geen kennis van auto's hebt. Een garage waar je geen nummer bent maar als een mens warm ontvangen en deskundig geholpen wordt. Ondank de grote hoeveelheid aan garages vindt je maar zelden zulke garages waar service op een hoog niveau staat. Een garage om bij te blijven of als aanrader om bij te komen.

Betrouwbaar en deskundig

Een zeer goede garage, deskundig, vriendelijk en altijd een duidelijke uitleg.

Ouderwets gevoel

Vanaf het eerste jaar dat ik bij deze garage kom heb ik een vertrouwd gevoel. Garage Hoevens geeft goede en snelle service, doet geen onnodige reparaties en legt het uit als iets nog een jaar kan wachten.

Prima garage

Bij deze garage kom ik al meerdere jaren. Altijd correcte afhandeling. Goed gevoel over de genomen reparaties. Wanneer ze bij Apk beurt in combinatie met een kleine beurt iets tegen komen zeggen ze eerlijk dat de reparatie ( nog ) niet echt nodig is voor de apk zodat je zelf kan beslissen om meteen of later te laten repareren. Houden je vooraf goed op de hoogte van kosten. Je krijgt de auto gestofzuigd weer mee naar huis.

Gewoon goed

Klein maar fijn en geen onzin reparaties

Perfect!

Deze garage is in ├ę├ęn woord te omschrijven; perfect! Eerlijk, betrouwbaar, afspraken worden nagekomen, en er wordt met je meegedacht. Prijs-kwaliteit verhouding is prima! Vakkundig personeel die weten waar ze over praten.

duidelijk en eerlijk

na ervaring te hebben opgedaan met mijn vorige auto { audi a4 } bij verschillende garages. waarbij ik te vaak het gevoel kreeg dat er reparaties onnodig werden uitgevoerd. nu een andere auto volvo s80 2002, omdat ik hem pas twee maanden heb en hij een grote beurt plus apk nodig had.was dit de vuurdoop om te kijken of ik een goede auto heb gekocht. voor Hoevens heb ik gekozen door de reviews op deze site en de bovag en bosch. ik werd keurig gebeld met een goed en duidelijk verhaal over de reparaties nu,en werkzaamheden die er in de toekomst nog aan zitten te komen . De prijs en de uitgevoerde werkzaamheden vind ik in goede verhouding staan. voor mij een garage om terug te komen.

Groots door kleinschaligheid.

Ik ben nu circa 24 jaar klant bij dit familiebedrijf en ik koop hier ook mijn auto's. Het fijne hiervan is dat de eigenaar precies weet wat ik wil en heeft hij de auto niet in huis dan heeft hij deze binnen enkele dagen voor me gevonden. De prijzen zijn gelijk aan de kwaliteit en deze is super. In al de jaren dat ik klant ben heb ik nog nooit aan de kant van de weg gestaan. Onderhoud geschiet vakkundig en indien er iets vervangen moet worden dat niet besproken is dan wordt er altijd even gebeld om te overleggen. Kortom, een aanrader voor mensen die een vakkundig en betrouwbaar bedrijf zoeken voor het onderhoud en het aanschaffen van hun auto.

Vakkundige garage. Perfect!

Kleine garage maar de mensen die er werken zijn uiterst vakkundig. Wij hebben als familie daar 3 auto's in onderhoud en alle afspraken worden altijd correct afgehandeld. Daarnaast zijn de medewerkers altijd heel vriendelijk en correct. Altijd een plezier om daar de auto weg te brengen voor een beurt, APK, etc. Wij kennen ze nu 4 jaar, dus dat zijn al flink wat contacten. En als ze even tijd hebben wassen ze de auto ook nog! Waar vindt je zo'n service nog in Nederland?

Goede, volgens afspraak service! Aanrader!

Prima garage waar ze verstand van zaken hebben (is mijn idee). De tijd nemen om het e.e.a. uit te leggen en snel een afspraak kan plannen wanneer nodig. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Service en betrouwbaarheid

Autobedrijf Hoevens is al jaren een betrouwbare garage gebleken zowel voor onderhoud als voor aanschaf van auto's. Altijd is duidelijk wat er gedaan moet worden en waarom, de prijzen zijn zoals aangegeven.

Goede garage

We zijn al een aantal jaren klant bij deze garage en worden er altijd snel, vriendelijk en prettig geholpen. Als er iets aan de hand is, wordt er altijd overleg gevoerd over de kosten. Goede service en prima vakkennis. Kortom, een autobedrijf om bij terug te komen!

Prima garage, perfecte service

Al zolang ik autorij heb ik mijn auto's hier in onderhoud. Deze vaklieden doen wat zij beloven, en denken mee over veiligheid en over kosten. Ik ben al jaren tevreden, ik blijf een vaste klant!

Betrouwbaar en goed

Ruim 25 jaar mijn auto in onderhoud bij deze garage. Er hebben zich nooit problemen voorgedaan waar het gaat om onderhoud. Vooraf wordt aangegeven wat er moet gebeuren en kom om die reden nooit voor verassingen te staan. Er wordt topkwaliteit geleverd.

Betrouwbaar, Behulpzaam, Besparend, kortom: Beter

Autobedrijf Hoevens ervaar ik als een zeer vakkundige, betrouwbare en behulpzaam meedenkende garage. Alle reparaties worden volgens overleg en afspraak uitgevoerd. De kosten zijn vooraf inzichtelijk. Garage Hoevens denkt zelfs mee in het mogelijk kosten besparen. Zei de eigenaar:'Gunst meneer Kor, ik ze in het systeem dat er onlangs olie is ververst en het luchtfilter vernieuwd, dat Hoeven(s) we nu dus net te doen, dat scheelt weer...' Dat noem ik nu service. Ben en blijf heel graag vaste klant en kan met een gerust hart deze aanbevelen.

Uitstekende service

Ik ben al jaren klant bij Hoevens, zeer deskundige mensen. Zeer klantvriendelijk, ze geven je altijd raad en advies, zodat je duidelijk weet waar je aan toe bent. Geen onnodige reparaties, als het niet nodig is. Ga zo door.

Goed is niet goed genoeg

Al jaren klant na slechte merkdealer ervaring. Hier is alles duidelijk en vooraf bekend. Altijd hartelijke ontvangst, ook indien geen afspraak gemaakt. Eerlijk en kundig advies geven mij een vertrouwd gevoel. Ook bij probleempjes tussendoor wordt je direkt en goed geholpen. Zo zou elke garage moeten zijn.

Professionaliteit tot in de puntjes

Autobedrijf Hoevens is een familie bedrijf met kwalitatief goed opgeleide monteurs. Elk merk is bij hun in goede handen. Vooraf altijd een correcte prijsopgaaf. Afspraken worden altijd nagekomen, zelfs bij tussentijdse gebreken aan de auto wordt je als klant direct geholpen. Kortom professionaliteit tot in de puntjes.

Kan niet beter

Bijna 20 jaar kom ik tot volle tevredenheid bij garage Hoevens. Een familiebedrijf waar echte autoliefhebbers met kennis van zaken werken. Weg met de spookrekeningen van merkdealers. Niets is garage Hoevens teveel voor hun klanten. Eerlijk duurt het langst en service hoog in het vaandel.

Uitstekend!

Prima kwaliteit, redelijke prijs. Niet steeds het gevoel 'getild' te worden zoals bij sommige merkgarages. Bijvoorbeeld: bij grote beurt worden velgen met zomer\/winterbanden zonder kosten verwisseld omdat de wielen er toch afmoeten om de remmen te reinigen. Een merkgarage rekende daar 80 Euro extra voor. Vervanging van onderdelen is ook vaak goedkoper dan bij de merkgarage.

Garage Hoevens

Bij dit bedrijf heb ik niet het gevoel dat ik opgelicht wordt, wat wel eens anders is bij een andere willekeurige garage. Al tien jaar klant met diverse auto's en nog nooit heeft men mij laten staan, ook niet bij een spoedreparatie. Ik kon de auto meteen brengen en volgende dag was deze gerepareerd en kon ik hem weer ophalen. Top !

UITSTEKEND!,

Al vijftien jaar vaste klant bij deze geweldige garage. Goede afspraken en een belletje als er meer mankementen gevonden zijn en een prijs vooraf bekend. Zij staan altijd voor je klaar!! Als vaste klant is een telefoontje genoeg of we kunnen gewoon langs komen en er word gerepareerd. Vriendelijkheid en prijs\/kwaliteit zijn top!!

Uitstekend

Is al ruim 25 jaar een prima garage.